۱۳۸۸ مرداد ۲۶, دوشنبه

تست آهن با آب میوه ها


می دانیم که آهن برای سلامت بدن ما لازم است . ولی نمی توانیم بیرون برویم و یک تکه آهن بخوریم ! این ماده ی حیاتی از طریق تجزیه ی آهن غذاهای مصنوعی غنی شده ، یا به طور طبیعی در
غذاهایی مثل گوشت قرمز و سبزیجات ، به ما می رسد . این آزمایش به شما این امکان را می دهد تا آهن بعضی از آب میوه ها را امتحان کنید .

آن چه که نیاز دارید :

3 عدد چای کیسه ای
آب گرم
4 قاشق سوپ خوری آب آناناس
4 قاشق سوپ خوری آب سیب
4 قاشق سوپ خوری آب انگور سفید
4 قاشق سوپ خوریآب توت قرمز
5 لیوان تمیز
قاشق اندازه گیری
قاشق

آن چه باید انجام دهید :

1. یک محلول قوی چای با پر کردن کاسه ی شیشه ای با آب گرم و فرو کردن چای های کیسه ای برای 1 ساعت در آن ، درست کنید .
2. هر کدام از نمونه های آب میوه را در لیوان های مجزا بریزید . مطمئن شوید قاشق اندازه گیری را بعد از هر بار استفاده شسته اید ، تا آب میوه ها با هم مخلوط نشوند .
3. 4 قاشق سوپخوری چای را در هر کدام از لیوان ها بریزید . لیوان پنچم فقط چای خواهد داشت .هر لیوان را با قاشق هم بزنید ، ولی مطمئن شوید بعد از هربار هم زدن یک لیوان آن را شسته اید ،
تا ترکیب آب میوه ها با هم مخلوط نشود .
4. اجازه دهید تا آن ها برای 20 دقیقه بمانند.
5. به آرامی لیوان را بالا بیاورید و به ته آن نگاه کنید. توجه کنید که چه قدر ذرات در ته آن شناور است ؟ یک یادداشت از آن ها تهیه کنید .
6. اجازه دهید تا لیوان ها برای 2 ساعت بمانند .دوباره ذرات ته لیوان را چک کنید .
آهن موجود در آب میوه با مواد شیمیایی چای ترکیب می شود و به شکل ذرات سیاه در می آید . ذرات سیاه در واقع آهن هستند که از مایع جدا شده اند . در آب آناناس ذرات بیشتر و سریع تر شکل
می گیرند ، چون درون آن آهن بیشتری موجود است . هیچ ذره ای در آب سیب شکل نمی گیرد چون درون آن هیچ آهنی وجود ندارد .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر